Thaiföldi ingatlanok adás-vétele, bérlése

Leírás

Vannak villák Chaweng Noiban. Ebben a villában minden megtalálható, amit egy trópusi luxusvillától kívánhat az ember – pazar dekorációs stílus; pálmafákkal övezett óceáni kilátások, ember-barlang neki; egy masszázsfürdő neki, és rengeteg szórakozóhely a gyerekeknek, sőt egy gyönyörű nagyi lakás az idős szülőknek. Ez a villa nem csak egy jövedelmező nyaraló befektetési otthon, hanem egy legkiválóbb családi ház is.
Attól a pillanattól kezdve, hogy felhajt a villához, és kinyílnak az elektromos kapuk, és megtekintheti a gyönyörűen díszített kétautós fedett parkolóházat a bal oldalon, és ennek a csodálatos otthonnak a bejáratát közvetlenül előtted, tudni fogja, hogy valami varázslatos helyre érkezett. .
Ahogy felmész a lépcsőn, az ablakból hihetetlen látvány tárul elénk. A díszes, gyönyörű teakfa ajtók egy szép modern konyhát és egy nagyon kreatívan berendezett nappalit és étkezőt, valamint egy nagyon fülbemászó faburkolatú mennyezetet és egy gyönyörű teraszt mutatnak be Sukabumi csempézett, hívogató, végtelen szélű medencével, amely beépített jakuzzival és pezsgőfürdővel rendelkezik. úszó bár. Szintén ezen a szinten található a vendégek rendelkezésére álló tusolószoba is.
A nappali mellett két egyforma hálószoba található, mindegyik gyönyörűen díszített, saját színtémájában. A fürdőszobák nagyok, a beépített, kényelmesen megvilágított gardróbszekrényekben bőséges tárolóhely, fürdőkád, kültéri zuhanyzó, esténként gyönyörű világítással, egészen a gyönyörűen csempézett padlóba ágyazott csillagfényekig.
Az üveg tolóajtók a teraszra vezetnek, amely egy gyönyörű medenceterületet tár fel, tőled balra pedig egy süllyesztett ülősarok található, amely kiegészíti az úszómedence székletét, amelyek együttesen egy medencebárt alkotnak.
Beépítettek egy gyönyörű beépített grillezőt és mosdót és szabadtéri étkezőt is, amelyek a medencével, terasszal és salával együtt gyönyörű társasozási teret alkotnak. A napozóteraszon szabadtéri zuhanyzó is található.
A nappali lépcsőjén lefelé egy gyönyörű masszázsfürdővé alakított szoba saját fürdőszobával, házimozival, két további hálószobával és egy tágas közös, többcélú tengerre néző szobával, valamint egy fantasztikus kilátással rendelkező terasszal várja a vendégeket.
A villa oldalában lépcső vezet le egy nagy mosókonyhához és egy gyönyörűen berendezett, teljesen berendezett lakáshoz, amely ideális idős szülőknek, vagy tulajdonosi lakásnak, ha bérbeadásra vásárolják.
A villa többi részével való interferencia minimalizálása érdekében külön parkolóhely áll rendelkezésre egy másik bejárattal.
A villa további előnyökkel is jár, mint például saját mély kúttal, amely garantálja a zavartalan vízellátást; 24 000 literes esővízgyűjtő tartályok; Sonos audiorendszer az egész villában; A legkorszerűbb CCTV rendszer; és száloptikai internetkapcsolat biztosítja a nagy sebességű kapcsolatot.
Ez az otthon a legkiválóbb lehetőségeket kínálja azok számára, akik egy kifogástalan állapotú lakhatásra kész megoldást keresnek. A tulajdonos lépéseket tett annak érdekében, hogy ez a ház jól karbantartott és mindig újszerű állapotban legyen


6
Hálószobák

7
Fürdőszobák

Ingatlan ID

85027

Ingatlan típusa

villa

Státusz

elado

Ár

53,200,000THB

További jellemzők

N

Internet

N

Légkondícionálás

N

Mosógép

N

Takarítás

N

TV