Thaiföldi ingatlanok adás-vétele, bérlése

Leírás

Dekadensen elragadó villa Bophut lábánál, közel a halászfaluhoz. Ezt a három hálószobás villát a tulajdonos gondosan kiválasztotta személyes megélhetésre, nem a fejlesztő mintázta. Ennek az otthonnak minden aspektusa kihasználja a telek minimalista környezetét, és optimalizálja a teret, a funkcionalitást és a dizájnt, hogy egy legcsodálatosabb otthont hozzon létre.
A fedett parkolón keresztül elérhető bejárati szint egy gyönyörűen bemutatott lépcsősoron keresztül vezet fel a fő nappaliba, és amint megérkezik a fő nappali területére, Koh Phangan és Fisherman’s Village kilátása fogadja Önt.
Ezen a szinten található még egy kényelmes nappali és étkező, egy szép terasz, az egyik vendéghálószoba, valamint egy teljesen felszerelt konyha, amely borospincével és modern berendezésekkel büszkélkedhet, valamint egy hívogató, végtelenített medencével.
A felső szinten található a Tulajdonos penthouse lakosztálya és vendéghálószoba. A vendéghálószoba két különálló ággyal és saját fürdőszobával rendelkezik.
A hihetetlen kilátást nyújtó Owners lakosztály tágas és fényűző, és gyönyörű terasszal rendelkezik, amely gyönyörködtet, valamint gyönyörű áramlást biztosít a beltéri és a kültéri területek között.
Az otthon szépen bemutat mindhárom szinten, minden egyes jellemzőjéhez hozzátartozik a gondosság és szeretet, valamint a bútorok, műtárgyak és egyéb dekorok ízléses választéka, amely most egy akcióval a csomag része lesz.
Szinte az összes bútort importálták, és minden apró részletet pazarul alkalmaztak, hogy biztosítsák a magas európai színvonalú házhozszállítást, és olyan helyet biztosítsanak, amely azonnal meghitt, magabiztos kifinomult funkcionalitással.
Ez a három szintes otthon továbbra is megtart egy 90 nm-es helyet a fedett parkoló mellett további hálószobákkal, edzőteremmel és otthoni irodával bővíthető.
Okos kaktuszkertet alakítottak ki a ház oldala körül, ügyelve arra, hogy kihasználják a holt teret.
A kizárólag Siam szigetei által bemutatott villa kiváló érték azok számára, akik 6-10 percnyi távolságra szeretnek lenni mindentől a sziget keresett északkeleti részén, és kulcsrakész állapota vonzóvá teszi bérbeadásként. és nyaraló Befektetés.

Jellemzők:

  • Teljesen berendezett
  • Nagy sebességű internet
  • Privát medence
  • Kormányzati áram
  • Chanote cím
  • Mély kút

3
Hálószobák

4
Fürdőszobák

Ingatlan ID

85034

Ingatlan típusa

villa

Státusz

elado

Ár

30,200,000THB

További jellemzők

N

Internet

N

Légkondícionálás

N

Mosógép

N

Takarítás

N

TV