Thaiföldi ingatlanok adás-vétele, bérlése

Leírás

Ha egy trópusi kiruccanás hívogató kilátással a tengerre, a kókuszdióval teli dombokkal és a mindig jelenlévő tengeri szellővel, akkor ez az ingatlan a tökéletes választás. Ez az ingatlan a trópusi luxus életet testesíti meg a természetes anyagok gyönyörű felhasználásával, miközben zökkenőmentesen beleolvad a zöldellő domboldalba. Mindössze négy egyedi ingatlannak köszönhetően ebben a fényűző butikfejlesztésben a szó szoros értelmében felfelé haladhat Chaweng belvárosától, amely 6 percen belül könnyen elérhető.Ennél a szálláshelynél biztos lehet benne, hogy mindenhez közel van, amire vágyik, azzal a plusz kényelemmel, hogy saját magánéletét élvezheti a sziget egyik legkiválóbb helyén, ahol valószínűleg részesülhet az ingatlan megbecsüléséből a környéken.
Trópusi oázisa vár rád, miközben bőséges természetes fényt enged be egy nyitott elrendezésbe, amely modern, öko-stílusú dizájnnal büszkélkedhet. Ez a teljesen berendezett és légkondicionált rezidencia tökéletesen felszerelt a nagyszabású bel- és kültéri szórakoztatáshoz és kényelmes mindennapi élethez, padlótól a mennyezetig érő tolóüvegajtókba burkolva, amelyek elmossák a terek közötti határvonalat. Rengeteg hely van a kinyújtózásra és a kikapcsolódásra ebben a vonzó, 2 szintes rezidenciában, egy tetőterasszal. Ezt a lakónegyedet az elegáns, rusztikus-kortárs esztétika és kedves nyitott elrendezés határozza meg, amely a teljesen felszerelt nyugati stílusú, reggelizőpulttal ellátott konyhától az étkező- és nappaliterek nyugalmáig terjed. Meneküljön és újuljon meg a tágas mesteri menedékházban, amely kiterjedt kilátást kínál, és valóban oázisnak érzi magát. Minden hálószobához saját fürdőszoba tartozik, melyek mindegyike káddal és pihentető esőzuhannyal felszerelt, lenyűgöző kilátással a tengerre. Ez az ingatlan az Ön szigeti menekülési helye, amely valóban kirobbanó kilátást kínál egy panorámás égbolt-teraszról, valamint egy dinamikus földszinti fedett teraszról egy végtelen szélű medencével, amely az elzártság érzését nyújtja anélkül, hogy gátolja a kilátást. . Stílusos, fából készült hálószobabútorokkal és akácfa bútorokkal, valamint romantikus vászonfüggönyökkel.
A Chaweng, Fisherman’s Village, valamint a keleti strandok, iskolai és bevásárlónegyedek kényelmét tekintve verhetetlenek ezek az ingatlanok.


3
Hálószobák

4
Fürdőszobák

Ingatlan ID

85023

Ingatlan típusa

villa

Státusz

elado

Ár

24,500,000THB

További jellemzők

N

Internet

N

Légkondícionálás

N

Mosógép

N

Takarítás

N

TV