Thaiföldi ingatlanok adás-vétele, bérlése

Leírás

Eladó a keleti parton az egyik legszebb ház.

Ha az ember egy olyan otthonra gondol, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a keleti parton, kevés otthon felel meg annak a képességének, hogy a luxuséletet ötvözi a természettel. Ez az újonnan épült 5 hálószobás ultra-luxus villa a sziget leglátványosabb panorámájával büszkélkedhet, látszólag a Chaweng Noi Beach és a Chaweng Beach felett lebeg.

Abban a pillanatban, amikor megérkezik a lenyűgöző kerti udvarra, tudni fogja, hogy valami különlegeshez érkezett. A virágokkal teli, ápolt kertek és a természetes sziklaképződmények terasza egyengeti az utat a villába vezető ösvényhez, amely nappal és éjszaka egyaránt gyönyörű, és közvetlenül az óceánra nyíló panorámás kilátáshoz vezet, amely drámai élő falfestményként terül el.

Ez az újonnan épült 5 hálószobás csodaszép a sziget egyik leglátványosabb panorámája, amely közel 360 fokos kilátást nyújt a Chaweng Beachre és annak folyamatosan változó vizeire, amelyek szinte mitikus szépséget teremtenek. Ezt az egyedülálló környezetet kihasználja a rengeteg üveg, amely teljesen kinyílik a friss levegőre és a kiterjedt teraszok. A fő nappali tágas, szabadtéri elrendezésében nagyméretű kanapék találhatók, míg a szép étkezőasztal akár tízfős társaság számára is helyet biztosít. A természetes sziklaképződménybe épített konyha minimalista stílusú, de teljesen felszerelt csúcsminőségű készülékekkel, valamint egy vízesés tetején található sziget is bőséges előkészületi helyet és egyszerű tálalást biztosít. A biliárdasztal és a pihenősarok egy ablakkal körülvett zugban található, miközben továbbra is a hatalmas közös helyiség része, így a csoport minden tagja számára rengeteg szabadidős tevékenység várja a kellemes időtöltést. A bejárattól balra egy szép íves lépcső vezet fel a privát mesterszárnyba. Egy liliomos tavacska fogad a lépcsőn, mielőtt a tömörfa ajtók kinyílnának, hogy a félreeső, tengerre néző oázis pazar mélységébe invitáljanak. A drámai kilátások nagyszerű megjelenést kölcsönöznek ennek a palotai lakosztálynak, melynek saját erkélye a hálószobából, valamint a külön fürdőszobából nyílik. Van egy külön napozóterasz is, amelynek méretei elég nagyok ahhoz, hogy könnyen elférjen egy privát terem vagy egy előkelő szabadtéri társalgó. A mester másik oldalán található a nagyméretű, fürdőszobás fürdő csodálatos, küszöb nélküli zuhanyzóval, pihentető káddal és közvetlen kertkapcsolattal, amely visszakanyarodik a bejárati udvarra. A villa másik végében, szintén saját felső szárnyát igénylő, szép vendégszoba található a fő területektől nagyon elszigetelve, üveg tolóajtókkal, amelyek egy privát erkélyre folynak ki. Ez a szoba beépített ülőgarnitúrával, egyedi mosdóval/íróasztallal, fürdőköpennyel és esőzuhannyal, szabadon álló káddal és áramvonalas dupla mosdóval kényeztet saját fürdőkáddal.

A villa fő terasza az otthontól a tenger felé nyúlik a napsütötte napok és a langyos éjszakák számára, ahonnan a végtelenül magával ragadó tengeri tájra nyílik kilátás. Egy végtelenített medence és gyógyfürdő vízi elemekkel a horizont felé nyúlik, míg a medence melletti elegáns beépített ülőalkalmatosságok kellemes, trópusi napfényben sütkéreznek. Ez a terasz egy fából készült óceánparti napozóterasszal rendelkezik, amely kiválóan alkalmas esti koktélok elfogyasztására privát masszázssal. A medence túloldalán egy tágas szabadtéri terasz található varratmentes üvegkorlátokkal, amely könnyedén lebonyolíthatja az esküvőket és más jelentős eseményeket. Sós, friss tengeri szellő áramlik át a nyitott koncepción keresztül a második felső teraszra, ahol egy privát külső lépcső vezet le egy elbűvölő „titkos kerten” egy félreeső ülősarokkal, és egy különálló, harmadik hálószobás lakosztályba, amely szélesen nyílik a pazar óceánra. kilátás az üvegajtókon keresztül.

A villa alatt egy fenomenális 2 hálószobás apartman található, külön bejárattal. Az udvar felől megközelíthető lépcsősoron felmászva egy pár tömörfa ajtóhoz ér, amelyek egy hatalmas, nyitott elrendezésben nyílnak, gyönyörű fa hatású vinil padlóval és faltól falig érő üvegablakokkal. A fő hálószoba jelenleg stúdió-stílusú, ami azt jelenti, hogy nyitott a konyhára, az étkezőre és a beépített stadion stílusú ülőhelyekre, kilátással a hatalmas akvamarin-óceánra. Ez azonban könnyen lezárható a magánélet védelmében. A mester saját fürdőszobájában egy egyedi beépített zuhanyzó található, amely valóban fürdő-szerű elvonulásnak tűnik. Van még egy fürdőszoba a másik hálószoba mellett, a lakás másik oldalán.

Egyedülálló helyen, egy domboldalon található, buja kertekkel és terebélyes pázsitokkal, ez a lenyűgöző ingatlan éjjel-nappal lélegzetelállító kilátást biztosít, még esőben is! Valójában egyedülálló építészet és egyedi elemek díszítik ezt a kifinomult villát, kilátással a dupla parkolóval rendelkező, zárt bejárattól egészen a szabadtéri nappaliig.


5
Hálószobák

6
Fürdőszobák

Ingatlan ID

85032

Ingatlan típusa

villa

Státusz

elado

Ár

300,000,000THB

További jellemzők

N

Internet

N

Légkondícionálás

N

Mosógép

N

Takarítás

N

TV