Thaiföldi ingatlanok adás-vétele, bérlése

Leírás

Három hálószobás villánk ideális hely a család és a barátok számára. A nagy úszómedence és a napozóterasz köré összpontosuló, nyitott terű elrendezésnek köszönhetően rengeteg hely áll rendelkezésre a pihenésre és a lazításra. A dekoráció ötvözi a kényelmes luxust a modern thai élet egy csavarjával… vigyázz az ebédlőben található szoborra, ez a kedvencünk!
A hatalmas fakapuk mögött található térbe belépve egy hatalmas napozóterasz fogadja az úszómedencét és a villát.
A villába belépve elmerül egy hatalmas, nyitott terű térben, amely nappaliból és társalgóból, étkezőből és nagy konyhából áll. A tér és az egyszerű vonalak keverednek a luxus thai művészet és a bútorok érintésével, stílusban tartva az építészettel
A teljesen felszerelt nyugati stílusú konyhában minden megtalálható, ami a főzéshez, étkezéshez és szórakozáshoz szükséges… beleértve a zsámolyos reggelizőt is, így akkor is élvezheti a beszélgetést, ha Ön főz! Vagy ha inkább helyszíni éttermünkből szeretné kiszállítani, vagy magánszakács szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, akkor erre is tökéletes hely!
Külön étkező és tágas nappali található kényelmes kanapékkal és ülőgarnitúrákkal, valamint otthoni szórakoztató rendszerrel, amely az egész család számára kínál valamit (Apple TV, Netflix, DVD-lejátszó).
Villánk három hálószobával rendelkezik, mindegyik saját fürdőszobával. A földszinten van egy nagy hálószoba king-size ággyal. Az emeleten a fő hálószobában is található egy king-size ágy, egy gardrób és egy privát, félreeső erkély – remek elmenekülni egy jó könyvvel. A harmadik hálószobában 2 külön ágy, gardrób és medencére néző erkély található.
Kint van egy étkező, így a szabadban is étkezhet. A nagy úszómedence körül tágas napozóterasz található, ahol különféle ülőhelyek, kanapék és napozóágyak találhatók, és rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál a napimádóknak és az árnyékot keresőknek egyaránt.
Teraszunk remek hely a szórakozásra, egy naplemente kortyolására, üdülési módba való beilleszkedésre. A korán kelők számára kötelező egy séta a tengerparton, hogy megcsodálhassa a lenyűgöző napfelkeltét.


3
Hálószobák

4
Fürdőszobák

Ingatlan ID

85041

Ingatlan típusa

villa

Státusz

elado

Ár

20,000,000THB

További jellemzők

N

Internet

N

Légkondícionálás

N

Mosógép

N

Takarítás

N

TV