Thaiföldi ingatlanok adás-vétele, bérlése

Leírás

A villakomplexum egy magaslaton található (kb. 80 méterrel a tengerszint felett). Bármilyen közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető. Ugyanakkor pofátlan kilátások vesznek körül.

Minden villának saját parkolója volt, és különálló a többi lakástól.

A végtelenített medence a folyamatos vízfelület hatását kelti – ez minden villa sajátos része. A tengerre nyíló panoráma a könnyedség és az abszolút szabadság érzését adja.

A minimalizmus a fő stílusválasztás minden villában. Ezáltal mindegyik tágas és szabad érzést kelt. Egy projekt egy egyedi belső tér kialakítását is magában foglalja.

A panorámaablakok világosabbá teszik a teret és vizuálisan növelik a hangerőt, miközben hihetetlen kilátásban gyönyörködhetnek bármely helyiségben.

A villák építéséhez csak kiváló minőségű anyagokat használnak, mint például kő, fa és fém. Minden épület megbízható fürdőszobai kiegészítőkkel és vízvezetékekkel van felszerelve, amelyek hosszú évekig szolgálják Önt.
A stílus és a praktikum a Villa belsőépítészetének két alapvető alkotóeleme. Európai stílusú konyha zökkenőmentesen kombinálva nappalival, kényelmes bútorokkal és különféle tárolóhelyiségekkel – minden centiméter aprólékosan ki van kalkulálva és a legapróbb részletekig megtervezve.
Az épületek rövid, modern megjelenése tökéletesen illeszkedik a trópusi tájhoz. A csodálatos tengeri panorámák és a környező dzsungelek lehetővé teszik a természettel való kapcsolat érzését. Az ablakokból nyíló kilátás lehetővé teszi, hogy találkozzon a hajnalokkal, és energiával töltse fel magát a nap hátralévő részében. Esténként csodálatos naplementéket nézhet az égbolton, és élvezheti a sziget éjszakai tájait.
Az ergonómikus elrendezéseket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a jövő lakóinak minden követelményének. A bejárati blokk közvetlenül a parkolóhelytől kezdődik, és egy tágas tornácot mutat be.
A közös helyiségben nappali konyhával, fürdőszoba és tárolók találhatók. Panoráma tolóablakok kötik össze a nappalit a medencés nyitott terasszal.


5
Hálószobák

4
Fürdőszobák

Ingatlan ID

85025

Ingatlan típusa

villa

Státusz

elado

Ár

16,500,000THB

További jellemzők

N

Internet

N

Légkondícionálás

N

Mosógép

N

Takarítás

N

TV