Leírás

A berendezés elegáns és kényelmes, thai régiségekkel, szobrokkal és művészettel, amelyeket Thaiföld minden tájáról gyűjtöttek össze.
A Koh Samui délkeleti sarkában található érintetlen, érintetlen strandtól néhány lépésre mindent megtalál, amire szüksége van egy pihentető trópusi szigeti elvonuláshoz.
A villa egy privát kókuszfákkal szegélyezett utcában található. A kapun belépve hatalmas napozóterasz, úszómedence és egy gyönyörű nagy kőelefánt fogad.
A villában egy hatalmas, nyitott terű konyha, nappali és étkező fogadja Önt. A nyugati stílusú konyhában minden megtalálható, ami a főzéshez és a szórakozáshoz szükséges, beleértve a nagy L-alakú reggelizőpultot is – így ha Ön szorgoskodik a konyhában, a család leülhet és csatlakozhat hozzád egy beszélgetésre. Vagy miért nem házhoz szállítja ételeit helyszíni éttermünkből, vagy vegye igénybe privát séf szolgáltatásunkat, akárhogy is, a konyha teljesen felszerelt minden szükségességgel.
Van egy nagy étkezőasztal és egy tágas nappali kényelmes kanapékkal, ülőgarnitúrákkal és egy otthoni szórakoztató rendszerrel, ahol mindenki talál valamit (Apple TV, Netflix, DVD-lejátszó). A padlótól a mennyezetig érő üvegajtók azt jelentik, hogy kinyithatja az ajtókat, és zökkenőmentes beltéri/kültéri életteret alakíthat ki.
Villánk kiválóan alkalmas gyermekes családok számára, és két emeleten négy hálószobával rendelkezik. A földszinten van egy hálószoba king-size ággyal, egy fürdőszoba, egy gardrób rész és egy tolóajtó vezet ki a teraszra. Ebben a szobában egy lépcső vezet egy másik, két egyszemélyes ággyal ellátott hálószobába.
A második emeleten a hálószobában egy king-size ágy, egy egyszemélyes kanapé, egy öltöző, egy fürdőszoba és egy teraszra néző erkély található. A második hálószobában egy queen-size ágy, egy egyszemélyes ágy, egy öltöző, egy erkély és egy fürdőszoba található.
A kinti étkező várja, így a szabadban is elfogyaszthatja az ételeket. A nagy úszómedencét egy tágas napozóterasz veszi körül, ahol különféle ülőhelyek, kanapék és napozóágyak találhatók, és rengeteg helyet kínálnak a kikapcsolódásra mind a napimádók, mind az árnyékot keresők számára. Teraszunk remek hely a szórakozásra, egy naplemente kortyolására és a nyaraló üzemmódba való beilleszkedésre.


4
Hálószobák

4
Fürdőszobák

Ingatlan ID

85043

Ingatlan típusa

villa

Státusz

elado

Ár

15,500,000THB

További jellemzők

N

Internet

N

Légkondícionálás

N

Mosógép

N

Takarítás

N

TV