Thaiföldi ingatlanok adás-vétele, bérlése, befektetése

Thaiföldi Ingatlanok Blog

Hasznos információk, érdekességek a thaiföldi ingatlanpiacról, a thaiföldi életről

 

Vállalkoznál Thaiföldön?

Vállalkoznál Thaiföldön?

Az engedélyezési követelmények a tevékenységi körtől vagy a szolgáltatásoktól függően változnak, ezért mindig érdemes pontosan utána nézni a rendelkezéseknek és a szabályoknak, amennyiben vállalkozást szeretnél indítani Thaiföldön.

TOP 3 ingatlan-befektetés megtérülést maximalizáló stratégia Thaiföldön

TOP 3 ingatlan-befektetés megtérülést maximalizáló stratégia Thaiföldön

Európát a háború, az infláció és az energiaválság sújtja. Thaiföld távol van ettől, miközben a vonzó vendégszeretet és kényelmes éghajlat jellemzi. Nem véletlen, hogy ezért egyre többen gondolkodnak azon, hogy saját ingatlant vásároljanak a királyság területén, akár végleges kiköltözéshez, akár csak a téli időszak várható hidege és ez energia számlái elől pár hónapra elmenekülve.

Top 4 thaiföldi ingatlan építési és dizájn trend 2022-ben

Top 4 thaiföldi ingatlan építési és dizájn trend 2022-ben

Az éghajlatváltozás hatásai, a globális kibocsátások csökkentésének igénye óriási lendületet adott az építési módok és építési gyakorlatok, és emellett a formatervezés újragondolásához és módosításához. A thaiföldi fejlesztők, építőipari vállalatok, belsőépítészek és építészek újragondolják és átdolgozzák, hogyan meg tudjanak felelni ezek a kihívásoknak, és a vásárlók igényeinek és elvárásainak.

Hol és hogyan épülhet legálisan egy ingatlan Koh Samui szigetén?

Hol és hogyan épülhet legálisan egy ingatlan Koh Samui szigetén?

Az egyik legfontosabb dolog, amit ellenőrizz bármilyen ingatlanvásárlás vagy befektetés esetén!

A thaiföldi kormány 2006-ban hozta létre Koh Samui területrendezési szabályait, hogy megfelelően tudja kezelni és fenntartani a növekvő Koh Samui ingatlanpiacot. Az alábbi térképen a különböző övezeteket láthatod…

Bérleti szerződések

Bérleti szerződések

Bérbeadóként érdemes tudnod, hogy a Thaiföldön ingatlant bérlő külföldieknek általában milyen dokumentumokat kell bemutatniuk. Bár ezek a tipikusan szükséges dokumentumok, a gyakorlatban sok Bérbeadó ezek nélkül is bérbe ad ingatlant.

Mindezek ellenére te figyelj oda arra, hogy az alábbiak szerint járj el, vagy az alábbiak betartását követeld meg a bérbeadást lebonyolító közvetítő cégtől!

Otthon biztosítás Thaiföldön

Otthon biztosítás Thaiföldön

Mit kell tudnod róla és mennyibe kerül? Az otthon általában a legnagyobb vagyontárgyunk. Ezért fontos, hogy ennek megfelelő szinten védve legyen.  A vagyonbiztosítás védelmet nyújt az ingatlanra és az egyéb vagyontárgyakra a természeti vagy ember okozta csapások...

Ingatlan ajánlataink Koh Samuin

Kapcsolat

Tel: +66 642 711 583

Elérhetőségeink még ITT

Friss hírek

  • Thaiföld10 TOP tény a thaiföldi mindennapokról
    Az utóbbi néhány évben Thaiföld egyre népszerűbb turista- és akár letelepedési úti céllá vált, nemcsak lélegzetelállító természete és gazdag kultúrája miatt, hanem különleges kulináris kínálata és a nyugalmas életvitele miatt is. […]

Archívum

Ajánld barátaidnak, ismerőseidnek!

Kiemelt ingatlanjaink

Észak-Keleti Chaweng ház

Ár: 6,200,000THB
Észak-Keleti Chaweng ház

Balinéz stílusú luxus villa

Ár: 25,300,000THB
Balinéz stílusú luxus villa

Ossza meg barátaival, ismerőseivel!

 

Milyen ingatlant keresel?

Válaszd ki a fontos tulajdonságokat és kattints a keresésre!

+ Részletes keresés