Miért Koh Samuin?

Koh Samui festői szigetét a helyiek és külföldiek egyaránt ideális nyugalmas “menekülési” és nyaralási helyként tartják számon. Koh Samui tiszta tengerparti strandokkal, sekély vizekkel, lélegzetelállító kilátással a tengerre és az öböl menti fekvéséből adódóan érintetlen erőforrásokkal rendelkezik.Emiatt a városi zsufoltság stresszétől menekülni vágyó látogatók számára igazi paradicsom.

Koh Samui megváltozott

Korábban Koh Samuit egyszerű családi nyaralóhelyként ismerték. Azok számára volt ideális, akik néhány hétig pihenni és élvezni akarták a természet adta lehetőségeket, mielőtt visszatérnének a valóságba.

A dolgok megváltoztak, és Koh Samui fokozatosan igazi gyöngyszemmé nőtte ki magát az ingatlan befektetők és fejlesztők számára is, akik luxus üdülőhelyeket, éttermeket és szállodákat kezdtek építeni az egyre gazdagabb ügyfélkör számára.

A gyorsan bővülő ingatlanpiac miatt Phuket után a második legfejlettebb szigetté vált az ingatlanfejlesztés szempontjából, a nagy szállodaláncok minden eddiginél agresszívebben összpontosítanak a bérlakások fejlesztésére Koh Samuiban.

A Koh Samui repülőtér

A Koh Samui nemzetközi repülőtere évente több millió embert szolgál ki, és további három útvonal Kínába is készülőben van. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy több nemzetközi befektető könnyebben és gyorsabban hozzáférhet Koh Samui lehetőségeihez, csakúgy, mint azok a turisták, akik pazarul szeretnének élni egy trópusi helyen, tisztességes áron.

Egyedülálló környezet és környezetvédelem

Azért is vonzó a befektetők számára, mert egyedülálló környezetet kínál, amely érintetlen szigeti strandokat, erdős vidékeket, egzotikus és trópusi hangulatot és nyugalmat, mindezt percekre a kényelmi szolgáltatásoktól, éttermektől és szórakozási lehetőségektől.

Koh Samui szigorú környezetvédelmi szabályokkal is rendelkezik; semmilyen építmény nem lehet magasabb 12 méternél, ami lehetővé teszi az akadálytalan, panorámás, lélegzetelállító kilátást az óceánra.

A befektető szemével

A Global Property Report szerint a thaiföldi ingatlanpiac 2016 és 2020 között minden évben 5-10%-kal nőtt, és ez a tendencia folytatódik. Koh Samui megtartja az Európához képest viszonylag megfizethető luxus üdülési célpontként megbecsült pozícióját.

Thaiföldön a bérleti hozamok Ázsiában a legjobbak közé tartoznak. Ez azt jelenti, hogy a luxus ingatlanok piacán átlagosan, 8-10%-os hozamot lehet valószínűsíteni.


A többi részletet a weboldalunkon megtalálod IDE KATTINTVA!