Leírás

4 hálószobás villa eladó Bo Phutban, Koh Samui államban, Surat Thani államban. Már csak egy utolsó négy hálószoba eladó.
Vadonatúj, modern butikfejlesztés 7 luxus, három és négy hálószobás villából, akadálytalan kilátással a Chaweng Noi-öbölre.
Ez a kívánatos modern villa az egyik legjobb helyen található Koh Samui-n: szállodák és luxusvillák bejáratott szomszédságában ülve, mindössze 1 km-re a Coral Cove Beach csillogó fehér homokjától, 12 percnyi autóútra a Central Festival Samui-tól és csak 20 percre. a Samui nemzetközi repülőtérre. Nincs szükség 4WD járművekre, és nincsenek meredek bekötőutak, ezek az ingatlanok könnyen megközelíthetők és mindössze 600 méterre vannak a főúttól.
A villa gondosan megtervezett, hogy illeszkedjen a nagy gránitsziklák és trópusi bokrok természetes környezetébe. Az anyagok és a színek gondosan kiválasztottak, beleértve a kőbevonatú kerámiacsempéket, a természetes kő- és a kavicsos felületeket. A belső terek tervezése és kivitelezése azon elv szerint történt, hogy minden részlet számít.
A villában egy nagy, nyitott terű nappali található, modern konyhával és étkezősarokkal. A nappaliból egy 8 m-es, egy nagy burkolt fedélzetre nyílik lehetőség, ahol egy jó méretű, végtelenített úszómedence található, kilátással a Chaweng Noi-öbölre. Minden villa kültéri területén süllyesztett pit sala és medencebár található.


4
Hálószobák

5
Fürdőszobák

Ingatlan ID

IOSCFM-341

Ingatlan típusa

villa

Státusz

elado

Ár

40,000,000THB

További jellemzők

N

Internet

N

Légkondícionálás

N

Mosógép

N

Takarítás

N

TV