Leírás

Ez a legegyedibb az Aqua fejlesztési villák közül. A birtok legmagasabb pontján elhelyezkedő egyedülálló villa mind a 4 szintjét kihasználva teljes 320nm-es élhető területet biztosít.
A villa földszintjén található a nappali és a konyha, amelyet kézműves berendezési tárgyak és különleges falfestmények díszítenek. A szobához erkély tartozik hívogató, végtelenített medencével.
Az egység felső szintjén két hálószoba található mindkét oldalon, mindegyik saját fürdőszobával és egy terasszal, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre.
Lépcsőház vezet a legfelső fedélzetre, ez egy különleges módosítás, amely egy tetőteraszt eredményez pavilonnal, szabadtéri grillezővel mosdókagylóval és egy tágas terasszal, ahonnan 180 fokos kilátás nyílik a tengerre.
A kilátás a Chaweng-tóra, a Koh Pha-ngan-ra, a Matlang-szigetre, a Koh Som-ra, a Samui nemzetközi repülőtérre, az alatta lévő Chaweng városra, valamint az egész északkeleti és keleti partra néz. Röviden: meg kell halnod a céljaid.
Nemcsak nappal élvezheti ezeket a gyönyörű kilátásokat, hanem éjszaka a csodálatos városi fények hihetetlen kilátást nyújtanak erre a helyre.
Az egység lezárásaként, a rejtett lépcsőházon és a villa hátsó részén keresztül elérhető legalsó részben egy gyönyörű stúdióapartman található ággyal és kinyitható kanapéval, teljesen felszerelt konyhával és nappalival, sok természetes napfényben, valamint tágas. kókuszligetre néző terasz.
Az otthon teljesen három gyönyörű hálószobával rendelkezik, és idilli családok számára idős nagyszüleikkel, akiknek saját lakásuk lenne a földszinten.
Nincs még egy ilyen stílusú és fajta egység az egész fejlesztésben, így ez egy egyedi beszerzés, amely minden bizonnyal több helyet és pénzt ad.


3
Hálószobák

4
Fürdőszobák

Ingatlan ID

IOSCFM-338

Ingatlan típusa

villa

Státusz

elado

Ár

22,500,000THB

További jellemzők

N

Internet

N

Légkondícionálás

N

Mosógép

N

Takarítás

N

TV