Thaiföldi ingatlanok adás-vétele, bérlése

Thaiföld fokozatosan megnyitja kapuit…

 

Lépésről-lépésre, következetesen. 

A nyitás Phuket szigetével kezdődik majd július elsején, tekintettel arra, hogy ott minden helyi lakos megkapta a védőoltást. Utána következik Koh Samui szigete. Természetesen ez azért így történik, mert ezek tényleg „szigetek”, tehát könnyebben lezárhatók a vírus behozatal elől. 

Fontos döntés ez a jogalkotóktól, hiszen a turisztikai bevétel már nagyon hiányzik az államnak és a vállalkozásoknak.

Jelenleg az ország minden tartományában érvényesek még a karantén rendelkezések, de a vendéglátóhelyek zavartalanul működnek. 

thaiföldi ingatlan utazás

Igaz, egyenlőre, csak elsősorban a helyi lakosok és az itt élő külföldiek látogatják őket. Tévhit az, hogy e tekintetben korlátozások lennének. 

thaiföldi ingatlanok
thaiföldi ingatlanok
thaiföldi ingatlanok

A szolgáltatások árai csökkentek, pl. egy masszázs, ami eddig 1.000 THB volt, most 600 THB. Az alkohol ára az stabil, mivel az államilag szabályozott. 

A szigetekre való belépéshez csupán egy igazolás szükséges arról, hogy egészséges a beutazó. Azért arra figyelni kell, hogy a ki és beutazókat szigorúan ellenőrzik. Tehát, ha valaki arra gondol, hogy onnan tovább kalandozik, meglepetés érheti!

Viszont a helyi kórház hitelesíti a vírusmentességet igazoló okiratot, amivel aztán már bárhova lehet utazni az országban. Ezen igazolás mindig legyen az útlevélben! Valójában a rendőrségi ellenőrző pontok „valahogy” eltűntek, de azért jobb félni mint fizetni…  🙂

Itt nincs semmilyen, a szigorú európaihoz hasonló korlátozás; kivétel a maszk használata, mert az kötelező. Anélkül sehova sem lehet belépni. Viszont ha épp nincs maszkod, akkor minden bejáratnál lehet vásárolni potom pénzért. 

Tehát készüljetek, indul a mandula!!!

thaiingatlan covid utazások
thaiingatlan covid utazások

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

← Vissza a blogbejegyzésekhez

Thaiföldi hangulatok

Kapcsolat

Tel: +66 642 711 583

Elérhetőségeink még ITT

Friss hírek

  • Thaiföldi ingatlanvásárlás bukatatói3+1 buktató, amit velünk elkerülsz, ha ingatlant vásárolsz Thaiföldön
    Lehet, hogy megtaláltad álmaid ingatlanát és úgy gondolod, hogy tökéletes a számodra. Gondolatban már meg is tervezted a ház minden részletét, berendezési tárgyát és bútorát. Ez a fajta hozzáállás és lelkesedés az életünk sok területén nagyszerű dolog, az ngatlanvásárlás során azonban sokszor több kárt okozhat, mint hasznot. […]

Archívum

Ajánld barátaidnak, ismerőseidnek!

Kiemelt ingatlanjaink

Észak-Keleti Chaweng ház

Ár: 6,200,000THB
Észak-Keleti Chaweng ház
Balinéz stílusú luxus villa

Ingatlan ajánlataink Koh Samuin

Ajánlás barátainak, ismerőseinek