Minden működik.

A hivatalokban folyamatos az ügyintézés, persze maszkban van mindenki, a székek ki vannak „X” -elve, hogy hova ülhetsz a távolságtartás végett.

Sokkal előzékenyebbek a hivatali ügyintézők, mint régebben! A beutazási feltételek, továbbra is ugyanazok. 

A nyagykövetségek az indokolt eseteket preferálják, mint munkavégzés, befektetés!  Részletekről minden esetben tájékozódni kell a Nagykövetségen!

Aki már beutazott, és tovább kíván maradni Thaiföldön, annak az emigrációs hivatalban vízum hosszabbítási kérelmet kell benyújtania. Ennek díjja  1800 THB. Az adatlapokon „covid19” indoklással kell beadni a vízum hosszabbítási kérelmet. Ebben segítenek a hivatal előtt lévő irodák, a kérelem kitöltésben, fénymásolásban, fotó készítésében, és az Ő segítségüket maximálisan értékelik a 20 méterre lévő hatóságok….

Beadod, fizetsz és megkapod egy órán belül. Míg tart a vírushelyzet, ez így marad, senkit nem küldenek haza! Hova is küldhetnék őket? Karanténba? Míg itt vannak, addig is fizető vendégek, és azokat most nagyon megbecsülik!

Vízum ügyekben is készséggel segítünk, írj nekünk, 24 órában állunk rendelkezésre > KAPCSOLAT 

Az árak az európaiakkal megegyezőek. 

A különbség az, hogy itt pálmafás, tengerparti ingatlant kapsz azonos áron, és egyben békét, nyugalmat és temérdek napsütést, szeretetet.

10.000 Euró alatt igen nehéz itt ingatlant vásárolni. Persze lehet, de az valahol a turisztikai helyektől messze, a dzsungelben lesz. Lehetőség van továbbra is telket venni (a helyi szabályozások szerint) és arra építeni. Ez olcsóbb megoldás annál, mintha kész ingatlant vennél. Egy-két szoba + nappali +fürdőszobás házat, akár 700 ezer THB-ért (kb 20 ezer Euró) is meg lehet oldani. A telekár függ az elhelyezkedéstől.

Az ingatlan vételi árak lassabban, míg a bérleti díjak továbbra is drasztikusan csökkennek!

Ha egyszer megízlelted ezt a gyönyörű országot, többé nem kívánsz máshol élni!

Most rengeteg lehetőség van! 

COVID esetek áttekintése 2020 március-2021 január

THAIFÖLD LAKOSAINAK SZÁMA: 69 100 000 fő (2018, becsült)
Összes eset: 13 302
Gyógyultak: 10 448
Elhunytak: 72 
Ajánlás barátainak, ismerőseinek

← Vissza a blogbejegyzésekhez