+66 93 74 77 284
Oldal kiválasztása

COVID korlátozások Európában

Európában a COVID korlátozásokat megint meghosszabbították, miközben Thaiföld gőzerővel készül a beruházók, befektetők, turisták fogadására.

Iszonyatos erővel nekiláttak az infrastruktúra fejlesztésének. Pillanatok alatt újítanak fel utakat, cserélik az elektromos hálózatot, hogy a korábban bosszantó áramkimaradásokat megszüntessék, amint ismét beindul az élet.

thaiföldi ingatlan befektetések, vásárlás, eladás, bérlés, hitel

Sokkal egyszerűbb most ingatlan beruházásba is kezdeni, mint akár 2 éve. A bankok pénz kihelyezési kényszerbe kerültek, mert a náluk lévő pénzt forgatniuk kell, hiszen a befektetőik ebből várják a hozamukat…

Így sorra épülnek az új ingatlanok, magánházak, hotelek, sőt kórház is! Ezzel párhuzamosan pedig újítják fel a szállodákat. Várják az élet újra indulását, nem tétlenkednek! 

Az iskolákról

Az iskolák is folyamatosan működnek, az intézkedő hivatalok nagyon készségesek.

A csatolt fotón egy nemzetközi iskola teknőse látható, az úton elhagyott papucsokból kirakva.

Rendkívül kreatív!

 

thaiföldi ingatlanok iskola

Ezt azért tartom fontosnak megemlíteni, mert ha valaki itt szeretne beruházni, vagy itt képzeli el az életét, akkor a gyermekei oktatása jó színvonalon megoldható. Igaz angol nyelven, de hát ezzel a tudással sokkal előnyösebb helyzetben lesznek a nagyvilágban.

Az én gyermekeim is ebben az oktatási rendszerben fognak tanulni, majd itt választanak egyetemet, melyek igen jó képzést és diplomát adnak, vagy tudnak menni tovább…

Singapore, határ a csillagos ég!

thaiföldi iskolák, befektetés, élet

Amit Thaiföld mindenkinek üzen: légy nyitott a változásokra, merj nagyot álmodni! Thaiföld valóban a lehetőségek és szeretet hazája!! 

Ahogy látom ezt a hatalmas fejlődést, tapasztalom, hogy igenis akarnak a thai-ok!  Aki előre gondolkodik , az most fektet be, mert látva, ahogy fejlődik az ország, amikor beindul, hamar meg fognak ugrani az ingatlanpiaci árak!

Ha érdekelnek a lehetőségek és naprakészen szeretnéd követni a fejlődést, akkor a weboldalunkon iratkozz föl! 

Csak egy röpke életkép:  az esős évszak után, virágba borul Thaiföld.

Kacagva gondolok az Aradi-Varga párosra, akik minden előadásban a kókuszdióról humorizálnak.

Hát tessék idejönni, most érik a kókuszdió! De érik a banán is, meg a mangó, és még megannyi gyümölcs! Nem mesterségesen érlelt vagy génmanipulált változatban! Mindegyik tele vitaminnal; tán ennek köszönhető, hogy itt nincs COVID pánik!

thaiföldi élet, piac, ingatlan vásárlás

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

← Vissza a blogbejegyzésekhez