Korábban elképzelhetetlen haszon lehetősége! 

Jelenleg Thaiföldön az ottani, még 2021 január 15-ig érvényes kormányrendelet szerint a Covid miatt elrendelt vészhelyzet van érvényben. Ez azt jelenti, hogy külföldi állampolgároknak kizárólag külön engedély birtokában van lehetőségük az országba belépni. 

Erre azonban csak – meghatározott utaskategóriák szerint – az utazni szándékozó állampolgársága szerinti ország thaiföldi nagykövetségén benyújtott kérelem elbírálása után kerülhet sor.

Ha ez sikeres is, a belépés akkor is kötelezően elrendelt karaténnal kezdődik.

thaiingatlan.hu thailand

Ugyanakkor a hazai járványügyi készültségi, az utazási korlátozásairól szóló Kormányrendelet alapján, Thaiföld az I. biztonsági kategóriába, azaz az utazásra nem javasolt országok listájára került.

De épp ez az utazási korlátozásokkal és karaténnal súlyosbított élethelyzet kínál magas haszonnal és alacsony kockázattal rendelkező üzleti lehetőségeket az ingatlanpiacon!

Nézzük, hogyan és miért érdemes Önnek megragadnia és kihasználnia ezt!

A legfontosabb hír az, hogy a turizmus hiánya drasztikusan csökkentette az árakat. Nemcsak a szállodák, hanem az egyéb szálláshelyek, a turisták kiszolgálásából élő üzletek, éttermek, bezártak a szórakozóhelyek is, és így nekik otthon adó ingatlanok üresen tátonganak.

Az ebben az időszakban éjjel-nappal nyüzsgő utcák konganak az ürességtől. 

Az árcsökkenés nem csak at úton-útfélen megjelenő feliratokból látszik, hanem abból is, hogy az ingatlan ügynökségek egy része a fennmaradása érdekében a közvetítői díját pl.  5%-ról 10%-ra emelte. Az is gyakori eset, hogy a bérleményeket harmad áron kínálják.

thaiföldi ingatlan piac magas profit
thaiföldi ingatlan piac
thai ingatlan Koh Samui ingatlanok

Nem csak soha  nem látott mértékű árcsökkenés, hanem jelentős túlkínálat is van. A korábbiakhoz képest sokkal könnyebbé vált a hitelfevétel is. Ingatlan vásárlásra vagy befektetési célú beruházáshoz egy olyan cég, amelyik legalább 3 éve nyereségesen működik, különösebb fedezet nélkül kaphat akár 20 millió THB kölcsönt is. 

Mi a Koh Samu-i ingatlanokhoz kapcsolódó üzleti lehetőségek részletes feltérképezésének és megvalósítás menedzselésének szakértői vagyunk. Itt élünk Koh Samuin, és nem csak a nyelvet beszéljük, de az ingatlanpiaci helyzetet is naprakészen ismerjük.

thaiingatlan.hu Koh Samui

Eladó, bérelhető ingatlanjaink Thaiföldön, Koh Samui szigeten

Ajánlás barátainak, ismerőseinek

Kapcsolat

Tel: +66 642 711 583

Elérhetőségeink még ITT

Friss hírek

Archívum

Ajánld barátaidnak, ismerőseidnek!

Kiemelt ingatlanjaink

Észak-Keleti Chaweng ház

Ár: 6,200,000THB
Észak-Keleti Chaweng ház

Balinéz stílusú luxus villa

Ár: 25,300,000THB
Balinéz stílusú luxus villa

Thai életrézés

Kiemelt ajánlataink befektetőknek

Nyugdíjasoknak

Luxus otthon

Kutatásunk és piaci felmérésünk azt mutatja, hogy egész Thaiföldön nagyon kevés ilyen nyugdíjas otthon van, de Koh Samui-n egyelőre egyetlen egy sincs.

A mi jelenlegi szállodai létesítményeink viszont már most is alkalmasak ilyen otthon üzemeltetéséhez.

thaiföldi ingatlan befektetés apartmanok

Családoknak

Elegáns rezidenciák

Magas színvonalon berendezett luxus villák, mellyek a Thai-öbölre , és/vagy a parkosított saját kertekre néznek. 

Az okos-otthon technológiának köszönhetően, mindig kényelmet, biztonságot, energiahatékonyságot, és kényelmet nyújt, függetlenül attól, hogy valaki otthon van-e.   

Koh Samui luxus residence0