Nehéz cikket írni, mivel már sokszor szó esett Koh Samui ingatlanpiacáról.  Sokkal inkább képekkel tudom illusztrálni azt a hatalmas fejlődét amin a sziget átmegy. Aki már járt itt, az tudja milyen szörnyű állapotok voltak az utakon, főleg egy jó trópusi eső után. Néhol derékig érő víz hömpölygött az utakon… Nos, a Thaiföldi befektetőket, turistákat várva, kihasználva a COVID helyzetet, megoldották az utak, utcák vízelvezetését. Az utakat teljesen felújították, kiszélesítették, hogy elkülönítsék az autózók és az őrült motorosokat. Az utak most jobb állapotban vannak, min bármely európai autópálya.

Sorra épülnek a eladó luxus ingatlanok, luxus bérlemények.  Pár fényképet erről is készítettem, de ezek elkészítése is igen kalandos. Mint régen otthon, külföldi „vendégmunkások” végzik a munka javát. Többségükben Mianmári „szakemberek”

Persze a megfelelő okmányok, vízum és engedélyek nélkül. Így mikor a hiteles tájékoztatásotokért fényképet kívánok készíteni, hát padlógázzal kell menekülni kőműves brigád elől…

Viszont láthatjátok a képeken, hatalmas munka folyik a szigeten. Most érdemes befektetni Thaiföldön!

Felmerül a kérdés, miből megy a rengeteg fejlesztés?

Igen egyszerű! Amikor te a pénzed elhelyezed a bankodban, annak a hozamával, kamatjával számolsz. A bankok csak úgy tudják a hozamot garantálni, hogy a pénzedet magasabb kamattal kihelyezik. Most a bankoknak kihelyezési kényszerük van, és különösebb vizsgálat nélkül adják ki a hiteleket vállalkozásoknak ingatlan befektetésekre. És itt élnek is a vállalkozások a lehetőséggel. Az értékesítési árat azért csökkentik a nyereségük terhére, hogy a banki törlesztőket tudják fizetni. Hát, ezt hívnánk perpétum-mobilének, az örök forgásnak.

Ezt kell most kihasználni!

Építési és eladási kényszer van! Kérdezzetek nyugodtan, minden levélre válaszolunk!

Megindult a légiközlekedés a szigetre, lehet jönni és kutakodni a számtalan kínálatból!

Itt vagyunk nektek!