Miután Thaiföld március 7-én megnyitotta kapuit, bizakodva nézünk a  Thájföldi ingatlanpiac ismételt felemelkedésében.

Érezhető jelei vannak a kormány intézkedéseinek, hisz azonnal megindultak a túristák, és oldalunk iránt is nagy lett az érdeklődés. 

Sokan keresnek minket befektetési szándékkal. Nagy az érdeklődés Luxus ingatlanok, befektetési szándékú ingatlanvásárlások, kiadó ingatlanok, házak, appartmanok iránt.

Sok hozzászólás van bejegyzéseink kapcsán, mely örömmel tölt el minket, hisz oldalaink hasábjain pro és kontra csevegnek az emberek.

Az oldalunk indulásakor, minden érdemleges információt, adatot megjelentettünk a Thájföldi ingatlanvásárlás mikéntjéről.

Az érdeklődők többsége értelem szerűen nem tudja ezt a temérdek „száraz” szöveget értelmezni, így a hozzászólásaikban próbálnak „ötletelni”.

Nem igazán helyesek, vagy helytállóak a terjengő információk, sőt,sok esetben messze nem fedik a valós helyzetet. Kifejteni véleményunket egy egy adott hozzászóláshoz, nagyon nehéz, hiszen nem meggyőzni, esetlegesen vitázni szeretnénk érdeklődőinkkel, hanem segíteni. 

A leg egyszerűbb módja a tisztánlátásnak az, amit már sokan igénybevesznek, hogy felveszik velünk a kapcsolatot és élő szóban tudunk válaszolni minden homályos kérdésre.

Sőt, így vagyunk a leg ereddménysebbek!

Elmondják kérdéseikez, igényeiket, elvárásaikat, lehetőségeiket, és Tártaságunk akár a weboldalon nemszereplő ingatlanok felkutatásával ad személyreszóló ajánlatokat és tanácsokat.

Így tanul az érdeklődő, és tanulunk Mi is!!!

Oldalunk nem foglalkozik politikával, nem is fog. Mégis, úgy mint a COVID helyzet miatt kialakult, annak az ingatlanpiacra vetített hatásával foglalkoznunk kellett. Jelnleg a háborús helyzet okoz némi aggodalmat, de ennek a rossznak is van a Thájföldi ingatlanpiacra kifelytett pozitív hatása. Míg a COVID idején a beutazási nehézségek okoztak nehézségeket, a háború miatt bekövetkezett pénzügyi válság jelent gondot. Tehát, mint írtam, a rosszban is van valami jó.

Aki befektetni kíván, annak most igyekeznie kell, mielőtt további pénzügyi korlátozások lépnek hatályba. Romlik minden valuta, bezárnak bankok, STB. 

Át kell gondolni. Egy bizonytalan pénzügyi helyzetben „ülni” a megtakarításon, vagy befektetni olyanba, ami garantáltan értékálló és jövedelmező!

Thaiföld ennek is a paradicsoma lett. Semmijen helyi vagy nemzetközi korlátozásnak nincs alávetve, minden a régi mederben folyik.  (Uniós vagy Orosz feketelista)

Befektetése értékállóan megmarad, kézzelfogható. Az ingatlaja hasznosításából havi jövedelme, hozama származik.

Érdemes átgondolni, mi továbbra is itt vagyunk, segítünk, hisz ezért vagyunk.

Keressenek minket továbbra is!

 

Derűs szép napokat kívánunk a Thájingatlan csapata nevében!!!