Ingatlan vásárlás

Koh Samui a Thai öböllel körbevett lenyűgöző, vonzó kozmopolita sziget! Tele gyönyörű buja trópusi növényekkel, virágokkal és rengeteg kókusz pálmával.

Ez a sziget a világon egyedülállóan képviseli és jeleníti meg a múltat és a modern világot. Az infrastruktúra kiépítése folyamatos, és európai szempontból is rendkívül jól működik. Ugyanakkor megőrzik a sziget és hagyományos élet emlékeit, értékeit is.

A sziget számos szálláslehetőséget kínál, a kor elvárásai szerint. Azoknak, akik a hagyományos thai életmódot kedvelik autentikus bungalók állnak rendelkezésre. Az igények növekedésével az ide utazó már választhat a bungalók, apartmanok, társasházak, 5 csillagos szállodák, valamint luxus villák között.

Egy nagy sziget a tengeren, amely megőrizte a autentikus jellegét, gyönyörű természeti csodáival együtt.

A fenntartható terjeszkedést itt szigorú törvények szabályozzák. Ezek a törvények megakadályozzák, hogy a sziget olyan várossá válhasson mint Pattaya vagy Phuket.

Ezek a törvények, jogszabályok, pozitívan, és jelentősen befolyásolták a túlzott beruházásokat, és környezetvédelem szempontjából a táj mesebeli értékei megóvását.

Ha Ön 

befektetési/vagy bérbeadási célzattal ingatlan vásárlást keres, 

vagy nyaralóként, akár,

nyugdíjba vonuláskor egy trópusi paradicsomban kíván élni, 

akkor – a thai stabilitásnak köszönhetően – a rövid és hosszútávú megtérülést könnyedén ki lehet számolni.

Ha pedig ez így  van, és még ha egy idegen országban való befektetés eleinte félelmetesnek tűnik, joggal merülhet fel a kérdés: miért ne fektessek be Koh Samuin?

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

← Vissza a blogbejegyzésekhez

Kiemelt ajánlataink befektetőknek

nyugdíjasoknak

Luxus otthon

Kutatásunk és piaci felmérésünk azt mutatja, hogy egész Thaiföldön nagyon kevés ilyen nyugdíjas otthon van, de Koh Samui-n egyelőre egyetlen egy sincs.

A mi jelenlegi szállodai létesítményeink viszont már most is alkalmasak ilyen otthon üzemeltetéséhez.

thaiföldi ingatlan befektetés apartmanok

Családoknak

Elegáns rezidenciák

Magas színvonalon berendezett luxus villák, mellyek a Thai-öbölre , és/vagy a parkosított saját kertekre néznek. 

Az okos-otthon technológiának köszönhetően, mindig kényelmet, biztonságot, energiahatékonyságot, és kényelmet nyújt, függetlenül attól, hogy valaki otthon van-e.   

Koh Samui luxus residence0