+66 93 74 77 284
Oldal kiválasztása

Ingatlan vásárlás

Koh Samui a Thai öböllel körbevett lenyűgöző, vonzó kozmopolita sziget! Tele gyönyörű buja trópusi növényekkel, virágokkal és rengeteg kókusz pálmával.

Ez a sziget a világon egyedülállóan képviseli és jeleníti meg a múltat és a modern világot. Az infrastruktúra kiépítése folyamatos, és európai szempontból is rendkívül jól működik. Ugyanakkor megőrzik a sziget és hagyományos élet emlékeit, értékeit is.

A sziget számos szálláslehetőséget kínál, a kor elvárásai szerint. Azoknak, akik a hagyományos thai életmódot kedvelik autentikus bungalók állnak rendelkezésre. Az igények növekedésével az ide utazó már választhat a bungalók, apartmanok, társasházak, 5 csillagos szállodák, valamint luxus villák között.

Egy nagy sziget a tengeren, amely megőrizte a autentikus jellegét, gyönyörű természeti csodáival együtt.

A fenntartható terjeszkedést itt szigorú törvények szabályozzák. Ezek a törvények megakadályozzák, hogy a sziget olyan várossá válhasson mint Pattaya vagy Phuket.

Ezek a törvények, jogszabályok, pozitívan, és jelentősen befolyásolták a túlzott beruházásokat, és környezetvédelem szempontjából a táj mesebeli értékei megóvását.

Ha Ön 

befektetési/vagy bérbeadási célzattal ingatlan vásárlást keres, 

vagy nyaralóként, akár,

nyugdíjba vonuláskor egy trópusi paradicsomban kíván élni, 

akkor – a thai stabilitásnak köszönhetően – a rövid és hosszútávú megtérülést könnyedén ki lehet számolni.

Ha pedig ez így  van, és még ha egy idegen országban való befektetés eleinte félelmetesnek tűnik, joggal merülhet fel a kérdés: miért ne fektessek be Koh Samuin?

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Thaiföldi életérzés

Kapcsolat

Tel: +66 642 711 583

Hírek első kézből

Eladó, bérelhető ingatlanjaink Thaiföldön, Koh Samui szigetén