A napokban látom a hírekben, olvasom a neten. Elindult a PRIDE felvonulások időszaka. Ez megosztja a közösséget, hiszen, a „szennyest” nem teregetjük az ablakba. Félreértés ne essék, semmi gondom a „mássággal”, csak annak kommunikálásával. Tudni kell rólam, én szigorúan heteró vagyok, keresztény nevelkedésben részesültem, és nem térdeltem a pap bácsi előtt! Igen, a kifejezetten magamutogató „mások” engem is derogáltak.

Thaiföld az elfogadások világa!

Nehéz volt nekem is elfogadni ahogy itt minden nemű és identitású emberek harmóniában élnek. Nem reklámozzák magukat, nem vonulnak fel….Élik az életüket és hasznos tagjai a társadalomnak. Eleinte viszolyogtam, amikor egy áruház pénztárosa, akit persze, hogy nőnek néztem, Simándy József hangján köszöntött.. Aztán elfogadtam! Minden vendéglőben, bárban dolgoznak úgymond LadyBoyok, „melegek”, de nem tolakodnak…. Ha mégis „benézed” mivel többségükben, már gyermekkorukban hormonokat adnak a szüleik, rendesen nőnek néznek ki, sőt, sokszor szebben, igényesebben sminkelik magukat, megszégyenítően a hölgyeknél! Esetek döntő részében, közlik a partnerrel nemi identitásukat. Ilyenkor sokszor elszégyelik magukat a pali-madarak, aztán fizetnek egész éjjel… Nem meglepő, mikor az utcán, férfiak kézenfogva sétálnak. Láttam olyat is amikor két rendőr, pisztollyal az oldalukon így járőröztek. Senkit nem zavar, csak furcsa. Sajnos azért vannak itt is abberált esetek, de ez általában külföldiek részéről valósul meg. Több esetben is letelepednek itt, hogy kiéljék, nem igazán elfogadható vágyaikat! De, erről, már sokat lehetett hallani, látni a médiában! De, megnyugtatok mindenkit! Ha a hatóságok rajtakapják, a börtönben mindig égő érzést tapasztalnak minden testnyílásban!

Bocsánat a szarkazmusért, de ezt nem tudtam magamban tartani!

Ugyan úgy, akik utcára vonulnak Európa szerte, ne sírjanak, ha tojás záport kapnak!!! Mindent lehet diszkréten csinálni, úgy mint itt Thaiföldön! Így is, úgyis együtt élünk, tudjuk, vagy véljük a másikról, mit-kit szeret, de harmóniában tudunk és kell élnünk!

Budha mindenkit úgy fogad el, ahogy éli életét! Ember és ember között nem tesz különbséget!