Thaiföld az egyik olyan ország, amelyik a legtöbb külföldi lakost vonzza a világ minden tájáról. Ingatlanból a lakhatási lehetőségek széles skáláját kínálja, a város szívében lévő exkluzív lakástól az dzsungelben megbúvó otthonig.

Mit tegyél, ha nem tudod, hogy mi éri meg jobban: vásárolni vagy inkább bérelni?


Ahhoz, hogy megfelelő döntést hozhass, vagy az ingatlanokkal és Thaifölddel kapcsolatos tapasztalataidra támaszkodhatsz – ha vannak, vagy az általad nem ismert és nem könnyen kideríthető hiteles piaci változókra kell támaszkodnod.

Szabadság és egyszerűség a BÉRLÉSBEN


Thaiföldre szeretnél költözni, de még nem tudod mennyi időre?

Ha először látogatsz ide hosszabb időre, akkor a bérlés a legkényelmesebb mód az itt tartózkodásra és az ország megismerésére. A bérléssel számos időigényes eljárást megspórolhatsz.

A bérlés a legegyszerűbb mód arra is, hogy több helyszínt is feltérképezhess, megismerj, és nagyobb biztonsággal vághatsz bele egy ingatlan megvásárlásába.

Másrészt a Thaiföldön kiadó házak meglehetősen kedvező árúak, és a legtöbb esetben első osztályú szolgáltatásokat nyújtanak.Ha bizonytalan vagy abban, hogy egy-két évnél tovább maradsz ugyanazon a helyen, vagy ha nincs pénzed a vásárlásra, akkor a bérlés a megfelelő megoldás.

Stabilitás és profit a VÁSÁRLÁSBAN

Thaiföldön házat vásárolni többféle célból is lehet, például letelepedés vagy befektetés céljából. 

Egy villa vagy lakás megvásárlása letelepedés céljából egy igazi életcél. Az ingatlan megvásárlása lehetővé teszi, hogy az elképzelésed szerint alakítsd ki az ingatlant, ellentétben a bérléssel, amely ezt nem mindig teszi lehetővé.

A lakásvásárlás másik jelentős előnye, hogy bérleti díjból származó jól tervezhető jövedelemre tehetsz szert, ha nem laksz benne folyamatosan. Ha csak az év egyik felében szeretnél Thaiföldön lakni, akkor a másik felében bérbe adhatod azt.

Mi teljes körű bérbeadási szolgáltatást is nyújtunk a bérbeadóknak, beleértve 

  • a bérlők felkutatását, 
  • a bérleti díjak beszedését, 
  • a közös karbantartást,és a bérlemény rendszeres elszámolását.

2022-ben még a vonzó exkluzív lakások és villák is rendkívül kedvező áron kerülnek értékesítésre. Ne habozz, lépj kapcsolatba velünk, ha további információra van szüksége a thaiföldi ingatlanokkal kapcsolatban.