Eljött az idő, talán most már végérvényesen. Thaiföld egyes területeire, ismét korlátozások, karantén intézkedés nélkül, kellő dokumentumokkal szabadon lehet beutazni. Ezek beszerzéséről, társaságunk készséggel nyújt segitséget.

Az ingatlanpiac ennek hatására elkezdett mocorogni, ismét sok az érdeklődés Luxus ingatlanok és bérelhető ingatlanok iránt.

Oldalunkon, a www.thaiingatlan.hu –n folyamatosan tájékoztatjuk látogatóinkat az aktualitásokról és nyújtunk segitséget vásárolni, vagy bérelni kivánó ügyfeleinknek.

Gyakran jegyzik meg az oldal látogatói, hogy kevés, esetenként, tán régi ingatlanhirdetéseket teszünk közzé. 

Ez részben igaz!

Halad mindenki a korral.

Már nem PC-n böngészünk, hanem a mobilunkon. Ha valami nagyon felkelti az érdeklődésünket, nos akkor nyúlunk más technikához. 

A regisztrációs felületet simán átgörgetjük, pedig ott tehetjük fel kérdéseinket, mondhatjuk el igényeinket. 

Ezért marad az elérhetőség menüpontja, ahol minden kommunikációs lehetőséget felkinálunk. (wiber, Line, Whatsapp, stb) Ezzel élnek a legtöbben. (neten kommunikálni ingyen van) 

Ellentétben más oldalakkal, nem célunk üres tartalommal feltölteni oldalunkat, hanem inkább az érdeklődők igényeihez igazodó ajánlatokkal kivánunk szolgálni. 

Szóból is értünk!  

Jobb mind két fél számára, ha pontosan tudjuk mik az igények, és ami fontos, mi a keret! Igy tudjuk mit keressünk. Eladó villa Thaiföldön, Luxusvilla medencével, Villa vagy apartman trópusi környezetben, vagy tengerre néző, vagy tengerparti. Ezek mentén és a takaró nagyságának ismeretében adunk ajánlatokat.

Bizonyára tapasztalta már mindenki, hogy a weboldalakon feltüntetett képek, nem éppen a valóságot tükrözik. 

Ha oldalunkról választ, vagy más hirdetés után érdeklődik. Mi utána járunk minden adatnak. Először is, van-e ilyen ingatlan, vagy csak mézes madzag, hogy elinduljon valamiféle kommunikáció. Aztán tisztázzuk az ingatlan jogi státuszát, valós árát. Ezek birtokában teszünk több ingatlanra ajánlatot, melyet egy videó-chat keretében, akár be is mutatunk. 

NINCS ZSÁKBAMACSKA!!

Egy Thaiföldi utazás nem olcsó mulatság! Ügyfeleink ide már konkrétumok birtokában érkeznek, hisz enélkül csak Thájföldi vakáció lenne, kissé kesernyés szájizzel!!!

Ha és amennyiben megvan a nyertes ingatlan, csak hátrakell dőlni, élvezni a napsütést és mindent amiről Thaiföld ismeretes.

Ügynökségünk A-tól, Z-ig mindent elintéz!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!